İlimiz BAL takımları için zorlu viraj bu haftadan sonra başlıyor. Yeşilyurt Belediyespor, Karaköprü, Araban ve Adıyaman 1954 Spor ile arka arkaya oynayacağı sürece bu hafta itibarı ile giriyor. Turuncu yeşillilerin, bu hafta ligin en zayıf ekibine karşı son dakikada kurtardığı üç puan daha da anlam kazanacak bu zorlu virajda.
Ancak zayıf bir ekibe karşı bu kadar zorlanan bir takım açıkçası bana güven vermiyor. Rakipleri önemsememe ve çantada keklik görme size ağır faturaya mal olabilir. Futbolun ismi cismi yoktur. Oynayanı ve savaşanı vardır. Aksi olsaydı dünyanın en iyi takımları küçük rakiplere mağlup olmazdı. Yeşilyurt takımı 3. Lig yolunda tökezlemesine sebep olacak hiçbir olumsuz handikabı yokken taraftarını ve kendilerini takip edenlere bu stresi yaşatmazlar.
Sizin elinizdeki çantanın maliyetinde olmayan takımlara karşı böyle zorlanırsanız, bırakın lig birinciliğini arkasında gelecek olan muhtemel final müsabakalarında ne yaparsınız çok merak ediyorum. Bakıyorum şöyle iyi ki bir Erdal var elimizde. Sanırım o da olmazsa hiçbir takımı yenemeyeceksiniz. Artık silkinmenin zamanı geldi de geçiyor. İçinizde olduğunuz durumun kıymetini bilerek size inananlara rahat bir nefes aldırın ki sizin futbolcu olduğunuza bende inanayım. İşte bu hafta size fırsat muhtemel rakiplerinizden Karaköprü Belediyespor’u çıkın yenin takım olduğunuzu ve futbolcu olduğunuzu dosta düşmana gösterin.
İnönü Hayal Kırıklığı yaşattı!
İnönü Üniversite takımı gerçekten bu hafta beni hayal kırıklığına uğrattı. Daha bir hafta önce deplasmanda rahat bir galibiyet alınca açıkçası artık galibiyet serileri başlayacak dedim kendime. Ancak alınan ağır yenilgi beni ve tüm futbol camiasını şok etti. Ancak deplasmanda aynı mağlubiyetin bir benzerini alırsanız artık öz güven kaybına kapılır kolay kolay müsabaka kazanamazsınız. Bir an önce terapi yapıp toparlanmak lazım yoksa bunun faturası çok ağır olur. Benden söylemesi.
Yeşilyurt
Dünya
Ekonomi
Malatya
Yaşam
Asayiş
Sağlık
Siyaset
Asayiş
Spor
Eğitim
Doğanşehir
BAL’da zorlu viraj
Aziz Yiğit
Yorumlar
Günün Haberleri
Naci Görür BUSABAH’a konuştu: Malatya’da deprem bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum…
Malatya'daki 5.6'lık sarsıntı yeni bir depremin habercisi mi? Ahmet Ercan net konuştu
18 yaşındaki Beyzanur Narinç hayatına son verdi
5.6'lık sarsıntı altyapıyı vurdu: MASKİ'den Malatyalılara acil çağrı!
Vatandaş "Kaldırılsın" dedi, resmi kurum "Kaldırılırsa felaket olur" dedi! Orduzu’da büyük çelişki
Dijital dünyayı sallayan Malatya ezgisi! Kul Duran’ın ölümsüz eseri milyonlara ulaşıyor
Prof. Dr. Gezer’den Malatya manifestosu: "Kent iradesi yok, çantada keklik görülüyoruz!"
Emre Caner kimdir? Veli Ağbaba’nın akrabası Emre Caner neden gözaltına alındı?