Yeni Malatyaspor keseden yemeye devam ediyor. Son 4 haftada alınan mağlubiyetler aslında disiplinsiz davranışların bir faturası. Lakayt oynamalar ve keyfi kartlar süreci bu noktaya getirdi. Gelinen noktanın asıl belirleyicisi bu disiplinsiz hareketler oldu. Israrla kart görülmesin derken birilerinin sanki oyuncuları kötülüyormuşuz gibi açıklamalar ile sahiplenme içgüdüsüyle işte gelinen nokta.
Birilerine şirin gözükmek için yanlışa ve hataya parmak basılmayınca fatura maalesef Malatya’ya çıkıyor. Kimse kraldan kralcı olmasın. Bu takım kötü gidiyor. Sorunları çözeceğinize hataları görmemek bu takıma yapılan en büyük ihanettir. Yeni Malatyaspor gelinen nokta itibarı ile puansal olarak hala averajla liderin gerisinde ise demek ki bu takım galibiyet alacak kapasitede.
Kötü gidişat için nutuk çekeceğinize çözüm üretin, bizler de Malatya taraftarı gibi sizlerin arkasında duralım. Yeni Malatyaspor, Bandırma müsabakasının ilk 20 dakikasında fena görüntü vermedi. Ancak yüzde yüzlük 4 golü kaçırırsan rakibin direnci arttığı gibi kaybedecek bir şeyi olmayan ve dersini iyi çalışan bir takım görüntüsü veren ve çabuk çıkan Bandırma ekibi bulduğu golden sonra net birkaç pozisyon daha buldu.
Özellikle Sedat Ağçay’ın ne oynadığı belli olmayan pozisyonda olması savunmanın gerisinde 90 dakika oynaması, asli olan orta saha organizasyonundan yoksun oynaması önde çoğalmamamızın en büyük etkeni. Birileri çıksın bana orta saha nasıl oynanır anlatsın. Kardeşim geçen hafta atılmak için elinden geleni yaptın ancak bu hafta da oynamamak için elinde gelen tüm çabayı gösterdin. Zamanla bazı müsabakalarda önde oynayarak takıma pozitif katkı yapan Sedat Ağçay artık oyunu ve davranışı ile tartışılır duruma gelmiştir.
Savunamazın ortasında oynayan iki oyuncu aslında mevkisinin adamları değil, ellerinden geleni iyi niyetleri ile yaptılar. Asıl belirleyici olan takımın önde oynayamaması. Orta sahası gömülü olan takımların pozisyon bulması mümkün değil. Küme düşmesi kesin gibi görülen Bandırmaspor, eski teknik direktörümüz Feyyaz Uçar ile namaglup olarak devam ederken aldığı başarılı sonuçların tesadüf olmadığını da göstermiştir. Yani el değmiştir velakin doğru el değmiştir.
Asayiş
Yaşam
Ekonomi
Malatya
Eğitim
Malatya
Kültür
Sağlık
Kredimiz tükendi!
Aziz Yiğit
Yorumlar
Günün Haberleri
Batı’yı kendi bilimiyle aşan Malatyalı deha: Dünya onun kitapları ile okutuluyor
Kahramanmaraş’ta susuz tarımla kayısı mucizesi
Malatya MEB 419 TYP personeli alıyor: Kimler başvurabilir, şartlar ne?
Malatya’nın yeraltı şifresi çözüldü: İşte 124 yılda Malatya’nın etkilendiği 65 büyük deprem
Malatya'da müteahhit kendi inşaatını ihbar etti
Fırat’tan dev su projesi ve 35 milyarlık yatırım: Malatya geleceğe hazırlanıyor!
Malatya'nın göbeğinde akşamları hayat duruyor: 350 esnafı mağdur eden "Ortak fatura" çıkmazı!
Malatya da listede! TOKİ 51 ilde 540 gayrimenkulü satışa çıkardı: Yüzde 25 peşinatla şartlar belli oldu!