Doktora Derecesi: Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar Bilimleri alanında doktora derecesine sahip olmak,


Araştırma Alanları: Yapay öğrenme ve veritabanı sistemleri alanlarında araştırmalar yapmış olmak,


Eğitim Tecrübesi: Bilgisayar Mühendisliği alanında lisans ve lisansüstü seviyede eğitim tecrübesine sahip olmak.


Dilekçe: TOBB ETÜ Rektörlüğü'ne hitaben yazılmış dilekçe,


Vesikalık Fotoğraf: 2 adet,


Nüfus Cüzdanı Sureti,


Askerlik Durumu Belgesi: Erkek adaylar için,


Başvuru Dosyası:


YÖK formatlı güncel özgeçmiş,


Doçentlik belgesi fotokopisi,


TOBB ETÜ Atama ve Yükseltme Esaslarına göre gerekiyorsa yabancı dil belgesi,


Yayın listesi, bilimsel çalışmalar, yönettiği lisansüstü çalışmalar,


Yabancı ülkelerden alınan diplomalar için YÖK tarafından onaylanmış denklik belgesi (Tüm başvuru dosyalarında yer almalıdır).


Profesör kadrosuna başvuracak adayların, bu belgeleri içeren altı (6) nüsha dosya (1 adet basılı kopya ve 6 adet CD veya taşınabilir bellek) ile başvuruda bulunmaları gerekmekte.


Başvurular, Resmî Gazete'de yayımlanan ilanın tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen yapılmalı. Son başvuru tarihi 19.09.2024 olup, posta veya internet yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.


Başvurular, TOBB ETÜ Rektörlüğü İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne, Söğütözü Caddesi No: 43 Söğütözü/ANKARA adresine şahsen yapılmalı.


Süresi içinde yapılmayan veya eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak. Rektörlük tarafından yapılacak ön inceleme sonucunda, 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmeliklerde öngörülen koşulları yerine getirmeyen ve belirtilen niteliklere sahip olmayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacak ve belgeler iade edilecek.


 

Yorumlar
Editör Hakkında