Elektrik sağlayıcıları tarafından, Malatya’da bazı ilçe ve mahallelerinde planlı olarak elektrik kesintisi yapılacağını açıklandı. Bu açıklamaya göre:
DOĞANŞEHİR:
Doğanşehir ilçesinde 21 Eylül 2024 tarihinde 09:00-17:00 saatleri arasında işletme çalışmaları nedeniyle Suçatı Mahallesi’nde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Battalgazi ilçesinin birçok mahallesinde aynı tarihlerde bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yapılacak. 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Bulutlu, Hacihaliloğluçiftliği, Yeniköy, Çolaklı, Kapıkaya, Sevildağ, Hisartepe, Tanışık, Merdivenler mahallelerinde müteahhitler tarafından gerçekleştirilecek olan işletme bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacak.
Yıldıztepe ve Orduzu mahallelerinde 09:00-13:00 saatleri arasında yatırım çalışmaları nedeniyle kesinti yaşanacak.
Pütürge ilçesinde de aynı gün kapsamlı elektrik bakım çalışmaları planlanmış durumda. Pelitli, Örmeli, Çengelli, Bakımlı, Tatlıcak ve Şiro Taraksu mahallelerinde ekipler tarafından yapılacak olan işletme bakım çalışmaları nedeniyle 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.
Malatya’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler açıklandı! 19 mahalle etkilenecek!