Elektrik sağlayıcıları tarafından, Malatya’da bazı ilçe ve mahallelerinde planlı olarak elektrik kesintisi yapılacağını açıklandı. Bu açıklamaya göre:
DARENDE İLÇESİ
Aşağıulupınar Mahallesi: 09:00 - 16:00 saatleri arasında işletme bakım çalışmaları yapılacak.
Ağalar Mahallesi: 09:00 - 17:00 saatleri arasında ekip çalışmaları sürecek.
Çobanlı Mahallesi: 09:00 - 17:00 saatlerinde yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.
Üzümlü ve Çamurlu Mahalleleri: 09:00 - 13:00 saatleri arasında işletme çalışmaları yapılacak.
Aydınlar ve Fırat Mahalleleri: 09:00 - 15:00 arasında işletme çalışmaları sürecek.
Kuluşağı Mahallesi: 10:00 - 17:00 saatleri arasında yatırım çalışmaları devam edecek.
İkizce, Görgü, Duruldu, Kuyulu, Seyituşağı ve Aydınlar Mahalleleri: 09:00 - 17:00 arasında yatırım çalışmaları planlandı.
Hoca Ahmet Yesevi, Seyran, Koşu, Yeşilkaynak, Kiltepe, Çavuşoğlu ve Çarmuzu Mahalleleri: 10:00 - 16:00 saatlerinde müteahhit firma tarafından işletme bakım çalışmaları yapılacak.
Karapınar, Cumhuriyet, Sahilkent, Kuyulu, Gölpınar ve Kırlangıç Mahalleleri: 10:00 - 12:00 saatleri arasında altyapı çalışmaları nedeniyle kesinti olacak.
Savaklı, Altıntop, Hudut, Gündoğru ve Esentepe Mahalleleri: 09:00 - 16:00 arasında işletme çalışmaları gerçekleştirilecek.
Malatya’da Darende, Pütürge, Arapgir, Battalgazi, Yeşilyurt ve Doğanşehir etkilenecek!