Elektrik sağlayıcıları tarafından, Bingöl’de bazı ilçe ve mahallelerinde planlı olarak elektrik kesintisi yapılacağını açıklandı. Bu açıklamaya göre:
MERKEZ İLÇESİ:
Dedebağı Köyü Merkez Mevkii, Yumaklı Köyü İkizgöl Mezrası, Yumaklı Köyü Merkez-Y.Yumaklı Mevkii, Doğanlı Köyü Merkez Mevkii, Suvaran Köyü Aşağı Mevkii ve Dedebağı Köyü Esenler Mezrası’nda 09:00-14:00 saatleri arasında yatırım çalışması nedeniyle enerji kesintisi yapılacaktır.
Simani Mahallesi’nde 09:00-15:00 saatleri arasında işletme bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.
Yelesen Köyü’nde ise 09:30-15:30 saatleri arasında işletme bakım çalışması nedeniyle enerji kesintisi olacaktır.
Merkez Mahallesi, Yenidal Köyü Karan Mezrası, Kültür Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi, Yeni Mahalle ve Eşmetaş Köyü’nde 09:30-16:30 saatleri arasında işletme bakım çalışması yapılacak olup, bu süre zarfında enerji kesintisi yaşanacaktır.