Battalgazi Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçe sakinlerini aynı sofrada buluşturmaya hazırlanıyor. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü koordinesinde yürütülen organizasyon kapsamında iftar yemekleri, bu yıl iklim şartları nedeniyle çadır yerine Üçbağlar Mahallesi Sivas Caddesi’nde faaliyet gösteren Hizmet Lokantası’nda verilecek.

İFTARLAR HİZMET LOKANTASI’NDA

Ramazan ayı boyunca her gün kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar bir araya gelerek oruçlarını açma imkânı bulacak. Hizmet Lokantası’nda gerçekleştirilecek organizasyonla iftarların daha düzenli, erişilebilir ve konforlu bir ortamda sunulması hedefleniyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EVDE İFTAR

Belediye, sosyal destek çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşları da unutmadı. İlçe genelinde yalnız yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile engelli bireylerin iftar yemekleri belediye ekipleri tarafından hazırlanarak doğrudan evlerine ulaştırılacak. Bu uygulamayla Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunun daha geniş kesimlere ulaştırılması amaçlanıyor.

“RAMAZAN’IN BEREKETİNİ HER HANEYE ULAŞTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Battalgazi Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Feridun Dilsiz, Ramazan ayı boyunca sürdürülecek iftar organizasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çekti.

Dilsiz,

Malatya’da o saate dikkat: Gökyüzü aniden değişecek (İlçe İlçe)
Malatya’da o saate dikkat: Gökyüzü aniden değişecek (İlçe İlçe)
İçeriği Görüntüle

“Battalgazi Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarımızla birlikte yaşamak için iftar sofralarımızı kuruyoruz. İklim şartlarını göz önünde bulundurarak bu yıl iftarlarımızı Hizmet Lokantamızda gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra özellikle yalnız yaşayan 65 yaş üstü büyüklerimiz ile engelli vatandaşlarımızın iftar yemeklerini ekiplerimiz aracılığıyla evlerine ulaştıracağız. Amacımız, Ramazan’ın bereketini ve paylaşma ruhunu Battalgazi’de her haneye ulaştırmaktır”

ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Bülten