BUSABAH gazetesinin değerli okuyucuları, hepinize selamlar.
Ne çok değişiyor düşüncelerimiz.
Kendileri bir varlar bir yoklar. Tıpkı hayatta yol almaya çalışan insanlar gibi. Bir düzen tutturmaya çalışmasına rağmen, değişen takvim yaprakları gibi oda sürekli değişmekte.
Öyle de olması gerekmez mi? Ne düne bağımlı, ne de gelecekten bir medet uman bir hal içerisinde. Dün verdiğimiz kararların ne kadar tuhaf ve şaşırtıcı olduğunu bugünde görüyoruz.
Geleceğe adım atmaya bugünden başlıyoruz.
O halde odak noktamız BUGÜN... Tam da ŞU AN...
Düşünceler bir kaya gibi sabit kalmıyor ve kalmamalı da.
Değişen yıllar gibi düşüncelerimizde değişmeli
bu yüzden. Çünkü etrafımızdaki her şey değişiyor. İnsanlar ve davranışları, teknoloji, doğamız ve hatta iklim bile değişiyor zamanla. Biz ve düşüncelerimiz neden sabit kalalım ki?
Fikirlerimiz bu yüzden sonbaharda, ağacın üzerinde kalmış son yaprak gibi olmalı. Hayata karşı her insanın bir bakış açısı ve felsefesi olmalıdır elbette.
Fakat düşüncelerimiz her zaman esnek ve değişmeye hazır olmalıdır.
Geleceğimizi ancak bu şekilde sağlam bir temele oturtabiliriz. Yeniliğe açık ve ileri görüşlü olmanın temeli de tüm bu söylediklerime dayanmaktadır.
Olumlu yönde ilerlemek için bugünden, tam da şuandan başlamalıyız düşüncelerimizi sorgula-maya ve eksiklerini giderip, değiştirmeye. İnsan olmanın ve bu dünyada yaşamanın en önemli şartıdır bu?
BUSABAH satırlarında yeniden buluşuncaya dek sevgi ile kalın...
Malatya
Dünya
Spor
Asayiş
Battalgazi
Yaşam
Sağlık
Ekonomi
Kültür
Siyaset
Yaşam
Yeşilyurt
Düșünceni değiștirmeye bugünden bașla
Ceyda Afşin
Yorumlar
Günün Haberleri
Naci Görür BUSABAH’a konuştu: Malatya’da deprem bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum…
Malatya'daki 5.6'lık sarsıntı yeni bir depremin habercisi mi? Ahmet Ercan net konuştu
18 yaşındaki Beyzanur Narinç hayatına son verdi
5.6'lık sarsıntı altyapıyı vurdu: MASKİ'den Malatyalılara acil çağrı!
Vatandaş "Kaldırılsın" dedi, resmi kurum "Kaldırılırsa felaket olur" dedi! Orduzu’da büyük çelişki
Dijital dünyayı sallayan Malatya ezgisi! Kul Duran’ın ölümsüz eseri milyonlara ulaşıyor
Prof. Dr. Gezer’den Malatya manifestosu: "Kent iradesi yok, çantada keklik görülüyoruz!"
Emre Caner kimdir? Veli Ağbaba’nın akrabası Emre Caner neden gözaltına alındı?