Türkiye, Danimarka'ya karşı sahada mücadele verirken, Malatyalı voleybolseverler bu tarihi anı yerinden izleme şansı bulacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yaptığı açıklamada,

“Malatya, voleybol camiasında önemli bir yere sahip. Geçmişte de birçok milli maça ev sahipliği yaptık ve bu ruhu yine yaşatarak güzel bir organizasyona hep birlikte imza atacağız”

dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ise, bu müjdeli haberi büyük bir mutlulukla karşıladıklarını söyledi. Kayhan,

"Böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmamız bizi çok gururlandırıyor. Daha önce de Milli Takımımıza ev sahipliği yapmıştık ve her zaman en iyi şekilde hazırlandık. Bu kez de aynı özenle ve büyük bir coşkuyla Malatya’da başarılı bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

dedi.

Tüm Malatya halkı, bu büyük etkinliği sabırsızlıkla bekliyor. Şimdi gözler, maç tarihine çevrilmişken, organizasyonun ayrıntıları ve bilet satışları hakkında önümüzdeki günlerde yapılacak açıklamalar büyük ilgi görecek.

Muhabir: Haber Bülten