Malatya’da hiç kuşkusuz herkesin kendince bir yorumu olan konusu Adil Gevrek’tir sanırım.

Tutmayın Küçük Enişteyi

Malatya’da hiç kuşkusuz herkesin kendince bir yorumu olan konusu Adil Gevrek’tir sanırım. Erkeğinden kadınına hatta gençlerine kadar kısacası Yeni Malatyaspor sevdalısı her Malatyalının bir yorumu var. Seveni görmedim ama sevmeyeni çok olan Gevrek, Kayserispor maçı sonrası hakeme yaptığı davranışla neyi amaçladı bilinmez. “Kulübü artık bırakıyor mu?” Soruları ortada dolanırken yaptığı bu atakla taraftarların gözünde kahraman olmaya mı çalıştı acaba? Peki, bu şekilde kendisine duyulan anti sempatiyi nasıl düzeltebilir ki? Ya da salıverin küçük enişteyi. Nasıl olsa battık batacağımız kadar iyice rezil olalım.

Bir kulüp başkanının bu kadar kötü gidişat ve tepkilere rağmen hala hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi de çok ilginç. Ha bıraktı ha bırakacak derken takım düşüyor farkında mısınız?

Yeni Malatyaspor’un Aytemiz Alanyaspor karşısında 6-2’lik yenilgisi sonrası taraftara el sallayarak veda edeceği konuşulan Sumudica’ya ne vaat ettiniz de takımda kaldı.

Sumudica , Kayserispor maçının ardından “FİZİKSEL PROBLEMİMİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM” demiş. Genel yayın yönetmenimiz Didem Barut’ta çok güzel bir yorumla “Fiziksel değil Adilsel” diyerek paylaşım yaptı. Doğru söze ne denir bilemiyorum. Keşke Adil Gevrek’in aklından geçenleri okuyabilmek gibi bir yeteneğimiz olsa. Bu yeteneği bir günlüğüne kullanabilmemiz bile yeterli olurdu. Bence tüm Malatya bunu merak ediyor.