Malatya’da yayın hayatına başlayan ‘Malatya Duruş’ Dergisi ilk sayısını yayınlayarak okuyucuları ile buluştu.

Malatya ve bölgeye farklı bir ses ve soluk getirecek olan dergide, 6 Şubat depremleri kapak konusu yapılırken, Malatya gündeminden, spora, tarımdan aktüel haberlere kadar birçok konuda haberler ve makaleler yer aldı.

Depremden bu yana Malatya’yı sahipsiz bırakmayan neredeyse ayda bir kez gelen Çevre, şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Duruş dergi için kaleme aldığı bir yazısı da yer aldı.

BAKAN KURUM’A TAKDİM EDİLDİ!

İlk sayıda yazısı yer alan Bakan Kurum’a, Duruş Medya Genel Müdürü Güler Hazar Doğan tarafından dergi takdim edildi. Dergiyi inleyen Bakan Kurum, Doğan’a teşekkür ederken fotoğraf çektirmeyi ise unutmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ