Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 9 Ağustos 2026 Pazar günü iki ayrı yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası gerçekleşti. İlçenin farklı noktalarında meydana gelen kazalarda otomobil ve kamyonetlerin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Malatya’da dehşet anı: Kontrolden çıkan hafriyat kamyonu evin içine girdi!
Malatya’da dehşet anı: Kontrolden çıkan hafriyat kamyonu evin içine girdi!
İçeriği Görüntüle

TOPSÖĞÜT KAVŞAĞI’NDA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Günün ilk kazası, saat 14.20 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Malatya-Sivas yolu Topsöğüt Kavşağı mevkiinde meydana geldi. S.Y. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 FB 449 plakalı otomobil ile R.C. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 35 CLS 245 plakalı otomobil çarpıştı.

Kaza neticesinde 44 FB 449 plakalı otomobilde yolcu konumunda bulunan Ç.Y. isimli şahıs hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede yaralandı. Konu ile ilgili emniyet güçlerince tahkikata başlanıldı.

KARAKAVAK MAHALLESİ’NDE İKİNCİ ÇARPIŞMA: 4 YARALI

Bu kazadan kısa bir süre sonra, saat 15.41 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Karakavak Mahallesi’nde ikinci bir kaza yaşandı. M.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 AGF 573 plakalı kamyonet ile M.M. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 34 DLU 615 plakalı otomobilin çarpışması sonucu yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Çarpışma sonucunda 44 AGF 573 plakalı kamyonette yolcu konumunda bulunan M.A., M.A.K., M.B.Ö. ve A.A. isimli şahıslar hayati tehlikeleri bulunmayacak seviyede yaralandı. Olayın ardından emniyet birimlerince tahkikat başlatıldı.

Kaynak: MHA