Malatya genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim-öğretime ara verilmesine ilişkin yeni tedbirler alındı.

TATİL EDİLEN İLÇELER

Akçadağ, Arapgir, Pütürge, Doğanyol, Doğanşehir ve Arguvan ilçelerinde resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

SADECE TAŞIMALI EĞİTİME ARA VERİLEN İLÇELER

Kuluncak ve Darende: Yalnızca taşımalı eğitim 1 gün süreyle durduruldu.

Battalgazi: Pelitli, Tanışık, Tokluca, Yaygın Sekiler, Uluköy ve Beydağı (Beypınarı) mahallelerinden taşımalı eğitimle okula giden öğrenciler için eğitim durduruldu.

İnönü Üniversitesi 51. yılında yeni hedeflerle ilerliyor
İnönü Üniversitesi 51. yılında yeni hedeflerle ilerliyor
İçeriği Görüntüle

Yeşilyurt: Yalınkaya, Üçgöze, Salkonak, Öncü, Aşağıköy, Yukarı Kozluk ve Ortaköy mahallelerinden taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için ara verildi.

Hekimhan: Hasan Çelebi (Çataltepe mezrası), Yeşilpınar (Katıl mezrası), Girmana, Kocaözü, Kurşunlu, Güzelyurt, Yukarışelimli, Güzelyayla ve Söğüt mahallelerinden taşımalı eğitimle gelen öğrenciler için eğitime 1 gün ara verildi. Bu mahalleler dışındaki okullarda eğitim planlandığı şekilde devam edecek.

Yetkililer, kararların buzlanma riski, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar ve öğrencilerin güvenliği dikkate alınarak tedbiren alındığını bildirdi.

Muhabir: Tahir Özçelik