Erzincanlı milli güreşçi Serhat Sarıçiçek, 2025 Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Sarıçiçek memleketi Erzincan’da davul zurna eşliğinde coşkuyla karşılandı.
Dünya güreş camiasının ve Türk güreşinin deneyimli isimlerinin katıldığı 2025 Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasında milli mayo ile Türkiye’yi temsil eden Erzincanlı güreşçi Serhat Sarıçiçek dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.
Macaristan’ın Tatabanya kentinde düzenlenen şampiyona serbest ve grekoromen stil kategorilerinde heyecanlı maçlara sahne oldu. Türk güreşi, bu alanda da adından söz ettirmeyi başardı. Şampiyonaya Türkiye’den 60 kişilik bir kafile katıldı.
Deneyimli güreşçilerin yeteneklerini sergilediği platform olan şampiyonada, grekoromen stilde en zor kategori olan A grubu 35-40 yaş 130 kilo grubunda mindere çıkarak madalya mücadelesi veren ve dünya üçüncüsü olmayı başaran Erzincanlı milli güreşçi Serhat Sarıçiçek, elde ettiği başarıyla, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da spor otoritelerinin takdirini kazandı. Şampiyonada Sarıçiçek’in antrenörlüğünü ise milli güreşçi Çetin Boğa yaptı.
Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Serhat Sarıçiçek memleketi Erzincan’da Cumhuriyet Meydanında düzenlenen coşkulu törenle karşılandı. Davul zurna eşliğinde karşılanan Sarıçiçek, kendisine destek veren ailesine, spor ve güreş camiasına, Erzincan halkına teşekkür etti.
Dünya üçüncüsü Güreşçi Serhat Sarıçiçek’e Erzincan’da coşkulu karşılama
Macaristan’da düzenlenen 2025 Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak dünya üçüncüsü olan milli güreşçi Serhat Sarıçiçek, memleketi Erzincan’da davul zurnayla karşılandı. Sarıçiçek, başarısını ailesi ve Erzincan halkıyla kutladı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yorumlar
Günün Haberleri
Malatyalı emekliye müjde: Yüzde 50 indirim listesi yayınlandı! İşte başvuru ekranı...
Malatya’da ücretsiz oldu: SGK’dan emekli ve çalışana 12’li müjde
3 yıl sonra ilk kepçe vuruldu| Beklenen yıkım nihayet başladı
Baskil topraklarının altı hazine dolu: “Siyah Elmas” ortaya çıktı
Malatya'da o hayvan öterse eyvah! Asırlık "ölüm" inanışı hala sürüyor
Malatya’da hak sahipleri için konut ve iş yeri borçlarında indirim uygulaması başlatıldı
Malatya’ya müjde: Temmuz zammı sızdı! (İşte yeni maaşlar)
Eski Malatya'da o ateş söndü: şehir bir gecede terk edildi!





