Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) mülkiyetinde bulunan konut ve iş yerlerini satışa çıkardı.

Yapılan açıklamaya göre 4 ilde 89 konut ve 36 ilde 442 iş yerinin satışı 7-8-9 Ocak tarihlerinde yapılacak olup, konutlarda yüzde 25 peşin 120 ay vade seçeneği sunulacak.

İş yerleri için sunulan ödeme şeklinin ise yüzde 10 peşinat istendiği ve 96 ila 120 vade seçeneğinin bulunduğu açıklandı.

4 İLDE KONUT, 36 İLDE İŞ YERİ FIRSATI

Yapılan duyuruya göre Adana, Bitlis, İstanbul ve Nevşehir illerinde toplam 89 konut satışa sunulacak olup konut alıcıları, yüzde 25 peşinat ödeyerek geri kalan tutarı 120 ay vade ile ödeyebilecek. İş yeri yatırımcıları için ise liste oldukça geniş. Ankara’dan İzmir’e, Hatay’dan Zonguldak’a kadar 36 ilde bulunan 442 iş yeri, yüzde 10’dan başlayan peşinat seçenekleri ve esnek vade imkanlarıyla yeni sahiplerini bulacak.

Malatya’da 29 Mart ezan vakitleri açıklandı!  Domuzdan üretilen jelatin caiz midir?
Malatya’da 29 Mart ezan vakitleri açıklandı!  Domuzdan üretilen jelatin caiz midir?
İçeriği Görüntüle

BAŞVURULAR VE KATILIM ŞARTLARI

Açık artırmalar fiziksel olarak Ankara İlbank Sosyal Tesisleri ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek olup salonlara gidemeyen katılımcılar ise Emlak Yönetimin resmi internet adresi üzerinden internet ortamında canlı teklif verebilecekler. 7-8-9 Ocak tarihlerinde saat 10.30'da başlayacak olan oturumlar, taşınmazların lot numaralarına göre üç güne yayılacak.

İŞ YERİ SATIŞI YAPILACAK OLAN İLLER

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Çankırı, Düzce, Edirne, Erzurum, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Sakarya, Tekirdağ, Van, Yozgat ve Zonguldak.

KONUT SATIŞI YAPILACAK İLLER

Adana, Bitlis, İstanbul ve Nevşehir.

 

Muhabir: Resul Sözüer