Silifke’de öğrencilerin eğitim ve manevi gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla okul ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

OKUL ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kültiğin Eroğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru ve Şube Müdürü Bülent Akşahin ile birlikte Şehit Yarbay İlhan Akgün Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Eroğlu, öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

ÖĞRENCİLERE MANEVİ DESTEK

Öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra manevi gelişimlerine de katkı sunmak amacıyla düzenlenen program kapsamında öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren okul idaresi ve öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kültiğin Eroğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru ve Şube Müdürü Bülent Akşahin’e destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı