Malatya Emniyeti acımadı: Zehir tacirlerine darbe!
Malatya Emniyeti acımadı: Zehir tacirlerine darbe!
İçeriği Görüntüle

Muş’ta farklı bölgelerde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İlk kaza, Köprücük köyü mevkiinde meydana geldi. Karlıova’dan Varto yönüne seyreden H.K. yönetimindeki 53 EA 760 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, sürücü H.K. ile yan koltuktaki M.K.’nin yaralandığını belirledi. Arka koltukta bulunan S.K.’nin ise olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaralılar ambulanslarla Varto Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Korkut-Kümbet kara yolunda meydana gelen ikinci kazada ise hafif ticari araç ile kamyonet çarpıştı. Çarpışma sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Bölgeye sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra Korkut Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Her iki kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı