Battalgazi Belediyespor bünyesinde mücadele eden ve elde ettikleri başarılarla milli takımlara seçilen futsal sporcuları Salih Öndüç ve Yusuf Efe Ataş, kulüp yöneticileriyle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’la bir araya geldi.

Türk futbolunun en iyi taraftarları açıklandı! Sürpriz Anadolu takımları listeyi salladı
Türk futbolunun en iyi taraftarları açıklandı! Sürpriz Anadolu takımları listeyi salladı
İçeriği Görüntüle

A Milli Futsal Takımı’na seçilen Salih Öndüç ile U19 Futsal Milli Takımı’na davet edilen Yusuf Efe Ataş, Kulüp Başkanı Orhan Barman ve Futsal Takımı Antrenörü Burak Dönmez eşliğinde Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı makamında ziyaret etti. Belediye binasında gerçekleşen ziyarette, kulübün futsal başta olmak üzere farklı branşlarda elde ettiği başarılar, altyapı çalışmaları ve genç sporcuların milli takımlara kazandırılması süreci ele alındı.

GENÇLERİMİZİ SPORLA GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bayram Taşkın, belediye olarak sporu yalnızca sportif bir faaliyet olarak değil, gençleri koruyan ve disiplin kazandıran önemli bir alan olarak gördüklerini belirtti. Taşkın, Battalgazi Belediyespor bünyesinde futbolun yanı sıra masa tenisi, yüzme, güreş ve futsal gibi birçok branşta sporcu yetiştirildiğini ifade ederek, amatör spora ciddi destek verdiklerini söyledi.
Futsal takımının Süper Lig’de mücadele eden tek takım olmasının gurur verici olduğunu vurgulayan Taşkın, sporun birleştirici gücüyle daha fazla genci kulüp çatısı altında toplamayı hedeflediklerini kaydetti.

BU BAŞARILAR TESADÜF DEĞİL

Kulüp Başkanı Orhan Barman ise Battalgazi Belediyespor’un bugün geldiği noktada belediyenin verdiği desteğin büyük payı olduğunu belirtti. Diyarbakır’da oynanan son karşılaşmayı 4-0 kazandıklarını hatırlatan Barman, elde edilen başarıların tesadüf olmadığını vurgulayarak, belediyenin desteğinin sürmesini temenni etti.

DESTEK VE VİZYON BELİRLEYİCİ OLDU

Futsal Takımı Antrenörü Burak Dönmez de Süper Lig’e uzanan süreçte belediyenin sağladığı imkânların ve vizyonun etkili olduğunu ifade etti. Geçen yıl düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’nda gençlerin potansiyelini gördüklerini belirten Dönmez, ligde kalma hedefiyle başladıkları sezonda play-off oynayarak Şampiyonlar Ligi yolunda çeyrek finale kadar yükseldiklerini ve iki sporcuyu milli takımlara kazandırdıklarını söyledi.

Muhabir: Haber Bülten