Adana’nın Seyhan ilçesinde halk otobüsü şoförü ile motosiklet sürücüsü kadın arasında yaşanan kavganın perde arkası ortaya çıktı. Yolcu almak için durakta bekleyen otobüs nedeniyle başlayan tartışmanın kısa sürede küfürleşmeye ve kavgaya dönüştüğü belirlendi.
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Olay, dün Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi Dr. Ali Menteşoğlu Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, halk otobüsü şoförü K.C. (38) yolcu almak için durakta durdu. Bu sırada D.O. (51) isimli kadın, kullandığı motosikletle otobüsün arkasında beklemeye başladı.
Bir süre bekleyen motosikletli kadın ile otobüs sürücüsü arasında tartışma çıktı. D.O.’nun küfür etmesi üzerine otobüs sürücüsü de küfürle karşılık verdi.
KAVGA ANI KAMERADA
Yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine öfke patlaması yaşayan D.O.’nun, sürücü K.C.’ye çeşitli cisimler fırlatarak saldırdığı, K.C.’nin de karşılık verdiği öğrenildi. İkili arasında yaşanan küfürleşme ve kavga anları çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
İhbar üzerine harekete geçen Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, halk otobüsü sürücüsü K.C.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından K.C. adliyeye sevk edildi.
MOTOSİKLETLİ KADIN SERBEST BIRAKILDI
Öte yandan, motosiklet sürücüsü D.O.’nun ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.








