18,8086$% 0.01
20,4283€% -0.34
1.166,16%-0,01
1.920,00%-0,05
7.658,00%-0,01
436094฿%0.55854
Orman Haftası’nda 26 bin 500 ücretsiz fidan dağıtıldı
Her yıl 21-26 Mart düzenlenen Orman Haftası’nda boş durmayan Malatya Orman İşletme Müdürlüğü, bu yıl da çalışmalarına devam etti. Orman Haftası’nda 12 okul ziyaret ettiklerini dile getiren Malatya Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar, bu hafta içerisinde 26 bin 500 bedelsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildiğini söyledi.
Malatya Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar, 21-26 Mart arasında kutlanan Orman Haftası’ndaki gerçekleştirdikleri faaliyetleri değerlendirdi.
Malatya Orman İşletme Müdürlüğü olarak 21 Mart’ta başlayan Dünya Ormancılık Haftası münasebetiyle il merkezinde ve işletme şefliği olan ilçe merkezinde (Doğanşehir, Hekimhan, Arapgir ve Pütürge) olmak üzere fidan dağıtımı yaptıklarını belirten Kayalar, bu kapsamda okul ziyaretlerini de yaptıklarını söyledi.
OKULLAR ZİYARET EDİLİP, FİDAN DAĞITIMI YAPILDI
Malatya merkez ve ilçelerdeki bazı okulları ziyaret ettiklerini belirten Kayalar, “Malatya merkezde 4 okul ziyaretinde 2 gün fidan dağıtımı yaptık. Doğanşehir ilçesinde 2 okul ziyareti yaptık ve bir gün fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Hekimhan ilçesinde 2 okul ziyareti yaptık, burada da bir gün fidan dağıtımı etkinliği gerçekleştirdik. Arapgir ve Pütürge ilçelerinde de 2’şer okul ziyaret ettik. Bu ilçelerimizde de birer gün fidan dağıtım programı düzenledik. Dağıttığımız fidanlar mavi ve kara serviden oluştu. Etkinlik boyunca toplamda 12 okul ziyaret edilerek, 26 bin 500 bedelsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi” şeklinde konuştu.
Kayısı ağacından enstrüman yaptı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.