18,8116$% 0.01
20,4382€% -0.29
1.164,52%-0,15
1.917,00%-0,15
7.647,00%-0,14
434208฿%0.02359
Valiler Kararnamesi ile Bolu’dan Malatya’ya atanan Vali Aydın Baruş, burada görevine başlamıştı. Baruş’a ziyaretler devam ederken, bir ziyaret de BUSABAH tarafından gerçekleştirildi. BUSABAH gazetesi İmtiyaz Sahibi M. Umut Bozkurtoğlu, gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Türkan Yıldız, Muhabiri Mutlu Sarıgül ziyarete katılım gösterdi.
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan BUSABAH gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Bozkurtoğlu, Valilik Makamının önemli olduğunu belirterek, Malatya Valisi Aydın Baruş’a görevinde başarılar diledi. Bozkurtoğlu, Vali Baruş’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Vali Aydın Baruş ise, Malatya’yı yeni yeni gezmeye başladığını, halkın içinde olmaya önem verdiğini belirterek, basının haberin doğru yapıldığı takdirde önemli bir güç olduğunu ifade etti.
Sıcaklık, 3-4 derece düşecek
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.